Klacht: 5de keer bestelling niet compleet

op 29 september 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede dag
Vanavond dachten wij na een lange dag werken weer eens een pizza te bestellen. Zoals gewoonlijk de salami en chicken kebab met extra vlees en kaas. Na lang wachten was de bestelling er. De helft miste zoals de afgelopen 4 keer. De stukjes vlees kon je tellen zo weinig zat er op pizza’s waren koud. Koekjes zat er niet bij die besteld was. Dit is de 5de keer dat het weer niet goed is. Nu komen ze me gemoed met een gold card. Maar ik ga er niks meer bestellen. Wil gewoon me geld terug. Ze lopen gewoon te prutsen bij dominos oegstgeest. Zo jammer want vorig jaar was het gewoon goed.

Gewenste Oplossing:

Geld graag terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Davevdberg