Klacht: 50 euro betalen handbagage

op 17 juni 2017 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Moest 50 euro bijbetalen voor mijn handbagage die 1cm te breed zou zijn. Reis al jaren met die koffer en nooit problemen mee gehad. Heb deze zelfs opgemeten en voldoet aan de eisen. De handbagage koffer woog maar 3 kg. Andere mensen met veel grotere handbagaekoffers mochten gewoon doorlopen. Alleen ik werd er uitgepikt. Dit is machtsmisbruik ten top.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rhiannon.