Klacht: 5 uur vertraging !!!!

op 27 augustus 2016 over Lufthansa in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn overstappen bij München ,wed. 20 july-2016 om 18:30 was ,,,, maar ik moest van Lufthansa 5 uur extra wachten om verder te gaan. Dat vond ik echt niet leuk wand ik heb mijn eerste afspraak gemist in Turkije . En mijn 3 kinderen voor al 3. Kind 1.5 jaar is vond heel erg vervelend om daar 5 uur lang niks te doen te hebben
Dat was mijn eerste ervaring met Lufthansa , of het laatste is dat ligt aan jullie behandeling
Mvg kenan

Gewenste Oplossing:

Was gratis warm drinke en het eten in de vliegtuig

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lufthansa

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lufthansa nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kenan olmez