Klacht: 5 keer zuurdesem brood vergeten

op 27 december 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 5 keer zuurdesem brood besteld en heb er 0 ontvangen. Ik hoorde aan de deur pas dat het er niet was.Heel vervelend want het brood was nodig. Heb in totaal 2 keer bij Jumbo besteld. En de eerste keer zat er ook iets niet bij de bestelling( toen wel bericht gehad)

Gewenste Oplossing:

Als ik alsnog vijf zuurdesembroden ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ................jhhhhh