Klacht: 4x bigmac niet gekregen

op 16 september 2018 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de Mac in Hilversum vreelandseweg al 4 x een bigmac te weinig bij bestelling woon r vlakbij als ik thuis ben is het eten lauw woon r nog geen 2minuten vandaan een x aangegeven toen ik daar at bij de leiding willen ze je afkopen met een macflurry vind dit schandalig

Gewenste Oplossing:

Als ze gewoon eens nakijken wat je besteld hebt

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laurens55