Klacht: 4e in de wachtrij bij de kassa

op 07 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 30 juni 2016 om 17:15:41 uur stond ik met mijn man aan de kassa van de Jumbo Kranshof 3 te Tiel. Alle Kassa’s waren open en we hebben geroepen hallo wij zijn de vierde aan de kassa. Daarop vertelde de kassa medewerkster 2 van dat geld niet want kassa 1 is stuk. We hebben voor 23,93 euro boodschappen gedaan. We zijn nog in het bezit van de kassabon. Het was op dat moment druk bij de kassa’s. Het gaat ons niet om het geld maar wel om het feit 4e in de wachtrij.
Ik heb nog nooit eerder een klacht ingedeeld maar de manier waarop verbaasde ons. Dit wil ik graag met jullie delen en wachten op de uitslag.
Ik ben te bereiken op nummer 06-50849270 naam Natasja Wouterse of via post Schoolstraat 1, 4033 GK LIENDEN

Gewenste Oplossing:

Wij zijn tevreden als we zien dat Jumbo deze melding in behandeling neemt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Natasja Wouterse