Klacht: 4e in de rij discussie

op 08 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net terug van bezoek aan Jumbo Rokkeveen Zoetermeer. Ga in de rij staan bij de zelf-scan kassa en zie dat het meisje dat daar staat druk bezig is bij de andere kassa voor de bloemen etc. Voor de zelf scan kassa ben ik 4e in de rij en de kassa is dus onbezet. Er komt naar enkele minuten wachten een jongen aangelopen en die gaat de kassa openen. Als ik aan de beurt ben, zeg ik dat ik 4e wachtende in de rij was.
NEE dat is niet waar. want op het moment dat de kassa open ging en de eerste werd geholpen was ik de 3e wachtende. Tja tegen dit soort logica kan geen mens op. Niet in discussie gegaan , want dat win je natuurlijk nooit.

Na de oplichting met de Max Autozegeltjes kon dit er ook nog wel bij

Gewenste Oplossing:

Tja, hoe los je dit soort logica op ??. wat meer winkelen bij de AH verderop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rowisoft