Klacht: 4de wachtende in de rij

op 20 juni 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo . Graag wil ik een vervelende klacht door geven gisteren hebben wij boodschappen gedaan. 4de wachtende in de rij ik meld dit bij de kassiere helaas word ik afgesnauwd en onvriendelijk behandeld. Terwijl er nog klanten stonden die ook duidelijk zeggen dat het wel zo is.
Ik vind dat jullie hier niet mee moeten adverteren als jullie je daar toch niet aan houden.

Gewenste Oplossing:

Als dit probleem word opgelost doormiddel van een compensatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sylvia j