Klacht: 4de in de rij

op 16 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was duidelijk vierde in de rij en bij de andere stonden ook meerdere mensen
Nou heb ik dat gemeld en zouden het nakijken en mij daarover terug bellen wat niet is gebeurd nou zeggen hun van wel maar goed heb ik zelf maar gebeld en nu hadden hun de mededeling dat ik wel vierde in de rij was maar dat ik aan een andere kassa had moeten aansluiten waar ook al genoeg mensen stonden
En dat voor maar net 10,00

Gewenste Oplossing:

Als hun de klanten serieus nemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilona van Rijthoven