Klacht: 4 stoelen hendriksdal helemaal doorgezakt

op 15 juli 2016 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een maand geleden ikea gebeld over dat mijn stoelen alle 4 zijn doorgezakt, ik heb foto’s gestuurd en zou na een paar dagen een reactie krijgen..
Gisteren gebeld omdat het al langer dan een maand was en ik nog geen antwoord had gekregen. Mij werd verteld dat er 17 juni een mail is verstuurd dat ik een tegoedpas van 25 euro kon ophalen. deze mail heb ik nooit ontvangen…
Vandaag werd ik weer terug gebeld omdat ik gisteren zei dat ik absoluut niet akkoord ga met 25 euro, toen werd mij gezegd dat ik de pas al had opgehaald!!!!!!!!!!!!
Ik heb de mail nooit gekregen en de pas ook nooit opgehaald, zojuist ben ik weer gebeld want de dame wist zeker dat hij echt opgehaald was en ik vertelde dat ik er politiewerk van ging maken als iemand zich blijkbaar identificeert als mij…
Zojuist werd ik gebeld en was het ineens niet zo dat de pas wasd opgehaald…
Wat een puinhoop maakt Ikea hiervan en wat geven ze zich een slechte naam.
Als je stoelen verkoopt behoren die niet door te zakken en zeker niet als er twee keer per jaar op wordt gezeten.. vervolgens laten ze niets horen een maand, jagen mij enorm de stuipen op het lijf dat iemand zich uitgeeft voor mij blijkbaar en nu nog houden ze zich vast dat ze bij 25 euro blijven..het is een lachertje, ik ben hier dan ook zeker nog niet klaar mee en zal doorgaan tot ik mijn recht heb gekregen

Gewenste Oplossing:

4 nieuwe stoelen of geld retour

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door IKEA in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat IKEA een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

IKEA

Heeft op 18 juli 2016 om 12:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 18 juli 2016 om 19:13 geantwoord

Ik heb niets aan een bon van 25 euro, daar heb ik geen nieuwe goede stoelen voor waar mensen gewoon op kunnen zitten waarvoor ze bedoelt zijn. Ik ga hiermee niet akkoord. Een waardeloze oplossing, een concern als Ikea moet zich schamen

Alle klachten die gemeld zijn door Marjannn