Klacht: 4 paar schoenen besteld op 05-06-2016 en nog niet binnen, klantenservice onbereikbaar!

op 20 juni 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 05-06-2016, 4 paar schoenen besteld, die zijn nog steeds niet binnen. Ook is de klantenservice onbereikbaar en hangt automatisch na 1.5 minuut op maar rekend wel 35 cent per gesprek. Verder wordt er helemaal geen contact opgenomen met mij betreffende mijn bestelling status. Ik ga hier niet snel weer wat kopen.

Gewenste Oplossing:

Als alles wordt opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fleva