Klacht: 4 paar schoenen besteld op 05-06-2016 en nog niet binnen, klantenservice onbereikbaar!

op 20 juni 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 05-06-2016, 4 paar schoenen besteld, die zijn nog steeds niet binnen. Ook is de klantenservice onbereikbaar en hangt automatisch na 1.5 minuut op maar rekend wel 35 cent per gesprek. Verder wordt er helemaal geen contact opgenomen met mij betreffende mijn bestelling status. Ik ga hier niet snel weer wat kopen.

Gewenste Oplossing:

Als alles wordt opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Perry Sport in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Perry Sport een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Perry Sport

Heeft op 11 januari 2017 om 19:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Robin, allereerst mijn oprechte excuses voor de late reactie. Heel vervelend om te lezen dat u een nare ervaring heeft opgedaan bij Perry Sport. In zie in mijn systeem dat het gehele bedrag inmiddels aan u is teruggestort op het bij ons bekend zijnde rekeningnummer. Groeten van de Klantenservice Perry Sport.

Alle klachten die gemeld zijn door Fleva