Klacht: 4 kaartjes naar keuze je h eb geen keuze wat een waardeloos uitstapjes

op 18 december 2017 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind ook dat je zelf moet kunnen kiezen nu word je gedwongen een boek te nemen kaart Hema 10 euro en uitstapje naar keuze nou geen efteling in alleen dierentuin heb ik ook al 100 keer gezien.waardeloos aanbod jullie spiegelen het zo mooi voor .je kan niet zelf kiezen er woorden keuzes gemaakt voor je balen.Ergenis vind ik het.Ik had er ook al over op gebelt.

Gewenste Oplossing:

te vreden met 4 efteling kaartjes 1 extra voor me klienzoon misschien winter efteling is dat er nog.Maar met de gewone efteing zou ik zeer te vreden zijn.ben gehandicapt en niet vaak weg in 8 jaar 2 keer.Dus please maak me dag goed mvgr

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Reactie van de melder van de klacht ellen beukers

11 maanden geleden - ????

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ellen beukers