Klacht: 4 de wachtende klant in de rij !!!!

op 08 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ten eerste wil ik bij deze aangeven dat ik niet iemand ben die zijn gelijk wil halen, maar bij de Jumbo op de zonnewijzer in Amersfoort, heb ik nu al meerdere malen meegemaakt dat ik de 4de wachtende klant was. Toen ik netjes aan de beurt was gaf ik dit aan, nee hoor riep de onvriendelijke mevrouw achter de kassa!!!! Terwijl een klant van de Jumbo riep ja zeker wel ik zag het ook!!
Nu ben ik echt niet uit op gratis boodschappen, maar haal dan het bord van het plafond!!!!

Gewenste Oplossing:

Het vullende personeel is erg vriendelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arjan1975