Klacht: 4 de wachtende in de rij

op 04 juni 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo goede dag ik ben heel kwaat op jumbo!!!
ik ging boodschappen doen en kocht spullen en zag dat het best druk was alle kassa’s waren open we stonden in de rij waar wij als vierde wachtende waren. ik ging gelijk daar naar toe en zei can ik krijg mijn boodschappen toch?? want ik ben de vierde wachtende in de rij want als ik naar een andere kassa ging was ik ook vierde. de kassa nedewerker wist het nie. riep ze voor hulp na een tijdje kwam ze naar ons toen en zei dat kan niet want alle kassa zijn open dus ddeze spel regelnis niet van toepassing ik was erg verbaast en teleurgesteld. ik kreeg geen geen goede nieuws te horen plaats dat het wel moesten zijn. ik vond dit heel brutaal van jumbo en belacheluk van jumbo niet zo verwacht

Gewenste Oplossing:

dat ik tog muj boodschappen terug kan krijgen en daar niks hoef te betalen !!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sobia