Klacht: 4 de op een rij

op 27 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is al de tweede keer dat ik de vierde stond op de rij zogenamd dan gratis boodschappen de cassiere zwgt het niet gezien te hebben wat een ontkenning en princiepe daar gaat het om de klant wordt aangezien voor leugenaar op deze manier.jumbo zwijndrecht echt snap niet waarom de bord er hangt gewoon puur leugens.ik doe geen boodschappen meer bij jullie ik ging daar wekelijks

Gewenste Oplossing:

Wanneer er ook eerlijk wordt toegegeven is een princiepe kwestie.je beledigd mensen ermee omdat ze wat vragen en aangekeken worden alsof ik een imbeciel ben moest ik dan schreeuwen ik ben nr 4?

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dalila merouani