Klacht: 3e externe HHD kapot

op 16 juli 2012 over Western Digital in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is nu de 3e HDD van western digital (elements) die met belangrijke data kaduuk is gegaan en krijg daar weer zo’n lauzi proggie om em te recoveren …..helaas heeft een simpele medion wel ff 3 WD elements overleefd en wil zich op de website zelfs number 1 releiable HDD ter wereld noemen maar ik kan hier helaas niet benoemen wat ik van het merk vind (i.v.m.policyregels)

Gewenste Oplossing:

Helaas met geen enkele, waarom?
Data is verdwenen en een nieuwe is leuk maar ben vertrouwen nu wel erg kwijt.
Ergste is ik heb er nog 1 van WD waar info op staat die ik na deze 3e crash meteen overzet op een Hitachi.

Alle klachten die gemeld zijn door denboer