Klacht: 30,- nooit ontvangen

op 14 maart 2020 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In december 2019 heb ik via de website 30,- beltegoed besteld voor mijn broertje. Ik kwam er gauw achter dat ik een verkeerde bestelling heb geplaatst namelijk een simkaart met een bundel van 30,-. Dit wilde ik niet dus belde ik de klantenservice in te annuleren. Dit was niet mogelijk volgens de medewerker. Het enige wat mogelijk was, was dat de bundel ontkoppeld zou worden van de simkaart en dan opgewaardeerd worden op de simkaart van mijn broertje. Ik heb 3 maanden lang tientallen keren gebeld maar ben nog steeds niet geholpen. Medewerkers Abdel en Monsef hingen ook op als zij merkte dat ik weer belde. Abdel heeft mij zelfs uitgescholden. Toen ik daarna weer belde ging hij provoceren en dreigen dat hij de simkaart van mijn broertje zou afsluiten.

Gewenste Oplossing:

Ik wil 30,- terug en excuses van Abdel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lyca mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lyca mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A11cha