Klacht: 3 kapotte broeken

op 30 april 2016 over Vervat kampeerartikelen in de categorie Camping & Outdoor

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 3 broeken van de vero moda waarbij er een gat is ontstaan bij de knie.. toevallig bij alle 3 de spijkerbroeken dezelfde knie. Ik ben moeder dus zit wel regelmatig op m’n knieën of zak door m’n knieën. Maar daar moet een broek niet binnen 6mnd stuk van gaan. Contact gehad met de officiële site van only. Die konden niks voor me doen en ook via de winkel 2x heen geweest om alle broeken en de bon te brengen, krijg ik vandaag telefoontje dat ook hun niks voor me kunnen doen. Het is geen bestaande klacht of eerder gehoorde klacht dus helaas..

Gewenste Oplossing:

Als ik een tegemoedkoming krijg dmv en nieuwe broek of tegoedbon..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vervat kampeerartikelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vervat kampeerartikelen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Skokstam