Klacht: 2x acculader ingezonden , een terug

op 06 juni 2016 over Piet van Meel in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 2 acculaders verzonden beide laadden goed , maar bij een zat er een zoemgeluidje in en bij de ander was het laadstekkertje een gerepareerd maar nog wel functioneel . De bedoeling was dat hij de lader met de zoem even zou nakijken en verrekenen met de lader met het gerepareerde laadstekkertje . Geen reactie op mijn emails en tot mijn grote verbazing krijg ik een lader terug met de mededing dat hij de andere lader heeft gehouden om de kosten te dekken van de reparatie van de lader met de zoem (die dus gewoon laadde , alleen met een zoemgeluidje )
De aan mij teruggestuurde lader had notabene ook een gerepareerde stekker ( hij verkoopt deze laders in zijn webwinkeltje voor 100 e per stuk , dus tel uit je winst . De manier waarop deze mijnheer zaken doet is zeer eigenaardig te noemen (ik wil het woord oplichting nog niet meteen gebruiken )
de heer van meel adverteert op div advertentiesites (zoals marktplaats ) met accu -renovatie voor elektrische fietsen . techniek.piet-van-meel.nl

Gewenste Oplossing:

Redelijke compensatie voor de lader die hij zich zonder overleg over verkoopbedrag zich heeft toegeëigend (zgn. als compensatie voor de reparatie van de ander lader (met het zoemgeluid . Omdat mijnheer niet reageerde op mijn e-mails en het probleem pas duidelijk werd toen ik de lader had terugontvangen stond ik dus voor een voldongen feit

Alle klachten die gemeld zijn door hieronimus