Klacht: 2e jaar, absurd lange doorloop tijd

op 30 januari 2014 over CAK in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is nu het 2e jaar op rij, dat ik mijn wtcg wil aanvragen en dat er van alles fout gaat wat maar kan gaan. Vorig jaar kreeg ik de WTCG pas in april uitbetaald, nu is het januari, moet ik tot begin maart wachten op een beschikking om dan maar te hopen dat het uitbetaald gaan worden

Gewenste Oplossing:

in plaats van alle regels en procedures tot in de kleinste details uit te voeren en mij maar laten wachten op enig antwoord te geven ( ik ben vandaag 30-01 even ver als in November 2013, helemaal nergens) 1 iemand op deze case te zetten en snelheid in het proces te geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar CAK over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door CAK in behandeling genomen

CAK

Heeft op 25 februari 2014 om 14:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Deze klant heeft nu van ons een beschikking van de tegemoetkoming vanuit de Wtcg over 2012 ontvangen. Wij vinden het vervelend dat wij meer tijd nodig hebben gehad om de beschikking te versturen en bieden hiervoor onze oprechte verontschuldigingen aan. Wij gaan ervan uit dat deze klacht nu is afgehandeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat CAK een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door rickk86