Klachten over 2de kans witgoed

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over 2de kans witgoed zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 49 klachten nodig voor een plaats in de categorie Electronica Winkels - lokaal

0%
1 klachten gemeld
1 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

ignis.koelkast

Klacht van op 14 oktober 2017 over 2de kans witgoed in de categorie Electronica Winkels - lokaal

hallo.met.mv.de.jong.ik.heb.14.10.2017.een.koelkast.bij.jullie.gekocht.maar.hij.is.niet.goed.want.alles.in.de.koelkast.bevriest.net.zo.hardt.als.in.devriezer.ik.ben.daar.echt.niet.blij.mee.ik.hadt.ook.gebeld.maar.ik.kreeg.geen.fatsoenlijk.antwoord.om.het.probleem.optelossen..ik.ben.telefonichs.niet.teberijken.helaas. Lees meer

ik heb een vaatwasser gekocht bij tweede kans witgoed werd keurig geleverd maar zonder gebruiks aanwijzing we hebben 3 x gemaild maar nooit geen antwoord gekregen inmiddels hebben wij hem aan de praat gekregen maar ik wou de heren van-2dekans... Lees meer

Siemens vaatwasser

Klacht van op 11 november 2016 over 2de kans witgoed in de categorie Electronica Winkels - lokaal

Onze vaatwasser ging kapot en toen heb mijn moeder via 2de kans witgoed van haar pensioentje een vaatwasser besteld een Siemens ze kreeg een vriendelijke meneer aan de telefoon ook een Amsterdammer die haar te woord staat en vertelde dat... Lees meer