Klacht: 2bestellingen gedaan en nog niks ontvangen

op 19 december 2012 over MiniInTheBox.com in de categorie Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 30 nov iets bij jullie besteld dit heb ik nog niet ontvangen. 9dec heb ik nog iets bij jullie besteld dit zou er met 3-5 werkdagen zijn. Tot op vandaag niks van beide bestellingen ontvangen. Ook kan ik mijn bestellingen nergens volgen.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik dit nog willen ontvangen voor de kerst! Zo niet dan wil ik graag me geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door MiniInTheBox.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat MiniInTheBox.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MiniInTheBox.com

Heeft op 21 december 2012 om 03:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

"Beste klant,

We vinden het erg vervelend om te horen hoe uw bestelling bij MinInTheBox is verlopen. Onze welgemeende excuses voor het probleem en veroorzaakte ongemak.

Wij hebben uw bestelling gecontroleerd en u zojuist een email gestuurd met daarin meer informatie over de status van uw pakket. Mocht u hierover nog verdere vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen in een antwoord op de verstuurde e-mail.

Met vriendelijke groet,

De Klantendienst
MiniInTheBox
"

Alle klachten die gemeld zijn door Rubyy-rrl