Klacht: 25% korting

op 03 mei 2017 over Douglas in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag 28-4 kocht ik bij Douglas Utrecht eau de Parfum van Rodrigez Narciso Poudree 30 ml, maar ook een eau de Parfum van Guerlain, de Mon Guerlain 50 ml. Het verbaasde mij zeer, toen ik bij de kassa wilde afrekenen dat de korting niet geldt voor de parfum van Rodrigez Narciso.Dit vond ik heel misleidend, gezien op de schappen van de parfum de korting van 25% voor alle parfums werd aangeboden!! Zo ook, maar dan de Douglas card 25% korting op alle schoonheidsverzorging Fabulous die op de kaart vermeld worden, waarvan je denkt dat jijzelf die korting ontvangt. Iedereen ontvangt die korting of je nu wel of niet een kortingspasje van Douglas hebt, maakt geen verschil!
Dat vind ik niet correct.
Wat betreft mijn ervaring met de 2 aangekochte bovenvermelde parfums vind ik persoonlijk dat mij tekort is gedaan!
Graag zie ik uw reactie.

Gewenste Oplossing:

Afwachten nog gezien mijn klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Douglas in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door H. Van Erdelen