Klacht: 200 euro verdwenen door paypal

op 11 mei 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

200 euro overgemaakt via Ideal, na deze overboeking saldo nogsteeds 0 euro. Nu inmiddels ben ik al een week lang deze 200 euro kwijt, Klantenservice is shit. Inmiddels deze betaling via andere manier opgelost maar dat betekend dat ik dubbel het geld kwijt ben. Ik ben een student, heb geld nodig om boodschappen te doen en moet nu geld lenen van familie om te eten. Geef mijn geld terug! Als een betaling niet lukt omdat er gegevens ontbreken moeten ze automatisch dat geld terugstorten!

Gewenste Oplossing:

Ik wil zo snel mogelijk mijn geld terug en zo snel mogelijk geholpen worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DV_