Klacht: 2 rechtste schoenen

op 24 mei 2020 over Hudsons Bay in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had op de mannenafdeling schoenen van Hugo Boss gekocht. Toen die tijd was het erg chaotisch in de winkel het was niet opgeruimd etc. Nu kwamen we erachter dat er 2 rechtse schoenen in de doos zitten! Het personeel had veel beter hun producten moeten organiseren en controleren! Het was zo een zooitje in de winkel dat zelfs de schoenen door elkaar lagen. Zo Kun je je producten niet aanbieden en zeker niet van merken zoals Hugo Boss! Nu is de Hudson Bay failliet en weet ik niet waar ik terecht kan om hulp te krijgen. Ik hoop dat ik via dit platform hulp kan krijgen!

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden worden gesteld als ik of mijn geld terug krijg of als de juiste schoenen worden gestuurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hudsons Bay over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Susannajan