Klacht: 2 pakketen gestuurd inplaats van 1 pakket

op 22 mei 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij luxstyle 1 pakket besteld en dit gelijk via ideal betaald. Thuis heb ik 2 losse pakketten van luxstyle ontvangen. Geen idee waarom. Dus heb ik beide geopend. En nu krijgt ik van hun te horen dat pakket niet geopend mag zijn om retour te verzenden. Ik wil dit gewoon kunnen retouren. Want nu moet ik voor beide verendkosten gaan betalen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn 2 pakket die ik niet heb betaald ook niet heb besteld. Als ze dit terug nemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hiva