Klacht: 2 maanden zonnepanelen maar het werkte maar 1 maand!!

C. Ermes op 18 januari 2022 over Zonneplan in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb sinds 2 maanden zonnepanelen laten aanleggen door zonneplan, begon ermee dat ze via de lucht foto de situatie verkeerd hadden ingeschat en dus konden de monteurs niets doen en moest ik concessies doen of alles afblazen. vervolgens is nu voor de derde keer mijn omvormer niet werkzaam. 3 keer in sllechts 2 maanden tijd!! oplossingen duren heel lang en er wordt heel slecht gecommuniceerd met mij en onderling. oplossing gat in hun tempo en duurt weken, meedenken doen ze niet aan. Veel geld betaalt voor iets wat tot nu toe maar 50% van de tijd gewerkt heeft. Hopelijk blijft het nog lang bewolkt.

Gewenste Oplossing:

omvormer vervangen met spoed, geen weken wachten en eens en voor altijd oplossen zodat ik nooit meer contact met ze moet opnemen
.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zonneplan

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zonneplan nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C. Ermes