Klacht: 2 keer product ontvangen, 1 x besteld

op 26 september 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

10 dagen geleden heb ik 5 x de blackhead killer maskers besteld op de luxstyle website. deze heb ik direct betaald via ideal en ik ontving ze 3 dagen later. 2 dagen daarna ontving ik nogmaals 5 van deze zelfde maskers maar deze had ik NIET besteld. Vandaag ontving ik hierover een email dat ik binnen 14 dagen 34,95 EUR moet overmaken anders word er 10 EUR herinneringskosten aan toegevoegd.

Ik ben niet van plan om iets te betalen wat ik niet heb besteld.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik buiten de reeds betaalde & ontvangen bestelling helemaal nergens voor hoef te betalen. Ongeacht of ik de 5 NIET bestelde maskers mag houden of niet.
Ook wil ik in het vervolg niets meer van dit bedrijf ontvangen en/of horen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door klachtvmeg