Klacht: 2 itunes codes niet gekregen, wel betaald

winnaars4ever op 13 september 2021 over Beltegoed.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 itunes kaarten van 15 euro besteld, maar kreeg de melding dat de code later via mail zou volgen ivm fraude-protectie, de eerste werkte gewoon wel (2 en 3 niet). Vervolgens krijg ik via een melding via hun website door dat het geld automatisch binnen 5 werkdagen teruggestort zou worden. Inmiddels zijn we bijna een maand verder (bestelling was 17 augustus) en reageren ze niet meer op meldingen via hun site en heb ik nog steeds geen geld terug ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Stort gewoon het geld netjes terug, ik neem toch aan dat het systeem zo geautomatiseerd is dat ze kunnen zien of een code wel dan niet geleverd is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Beltegoed.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Beltegoed.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door winnaars4ever