Klacht: 2 gratis loten voor de bankgiroloterij.begin juni kreeg ik “2

op 05 juli 2012 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin juni kreeg ik 2 gratis loten voor de bankgiroloterij aangeboden. dé bevestiging hiervan werd 15 juni 2012 naar mij opgestuurd. Ik ontving 2 loten met de informatie, dat de trekking iedere eerste van de maand was. Ik was daardoor van mening, dat de eerste en enige keer dat ik mee zou doen, 1juli was. Wie schetst mijn verbazing, toen eind juni geld van mijn girorekening werd afgeschreven. Volgens ene Tim, helemaal correct, want ik zou op 1 juni al meegedaan hebben aan de trekking. Meedoen aan een trekking zonder loten ,kan volgens mij helemaal niet. Ik vind dit raar.

Gewenste Oplossing:

Terug storting van de 22 euro, die ten on rechte is afgeschreven

Alle klachten die gemeld zijn door ronamax