Klacht: 2 Fila schoenen gekocht 1 binnen gekregen

op 29 mei 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vriend heeft online 2 Fila schoenen gekocht hij heeft er maar 1 binnen gehad daarna heeft hij 2 keer een email gekregen 2 keer een formulier ingevuld 1 keer in het Nederlands en 1 in het Engels omdat ze daar om vroegen maar geen reactie terug gehad ben daarna naar de winkel gegaan hun hebben de klantenservice gebeld en die zijden dat ze nog een keer een email gingen sturen niks binnen gehad wil nu graag mijn geld terug ben er een beetje klaar mee

Gewenste Oplossing:

Als ik mij geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bodannenburg