Klacht: 2 artikelen niet geleverd

op 10 september 2018 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte HM,
Ik heb vorige week twee sweaters besteld, deze zijn helaas beide niet geleverd. Op het moment van bestellen stonden deze items op leverbaar. Wanneer ik het pakketje thuis kreeg zag ik dat de sweaters opeens niet meer leverbaar waren. Dit vind ik erg vervelend omdat ik mij zoveel verheugde op de pakketjes.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik de twee sweaters als nog ontvang. Het gaat om de sweater in blokkleuren (artikelnummer 0633135001), maat S. De tweede sweater heet trui met turtleneck (artikelnummer 0586361001), maat S.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door romeeboon@hotmail.com