Klacht: 14 garantie passen ze niet toe.

op 06 augustus 2017 over Autodoc in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een luchtmassameter besteld ik heb alle gegevens juist ingevuld van mijn voertuig.Ik kon kiezen uit een aantal luchtmassameters.Ik koos voor hella.Ik monteerde deze op de auto.De auto gaf een foutmelding na 500 meter.Ik demonteerde het onmiddellijk af.Nu willen ze mijn geld niet terugbetalen.Waar blijft die 14 garantie geld terug.Ik wil het terug verzenden en mijn geld terug hebben.Afzetters zijn het.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autodoc

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autodoc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Selvet yillaz