Klacht: 136 euro aan kosten voor een overschrijving van 4000 euro (EUREUR)

HJensma op 20 december 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn broer heeft mij een betaalverzoek gestuurd voor 4000 euro. Per ongeluk heb ik aangeven dat dit voor een commercieel product/dienst ging. Als gevolg heeft Paypal 136 euro (3,4%!!!) transactiekosten ingehouden. Het was trouwens een EUREUR betaling. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice voor een restitutie, maar zij houden zich vast aan de voorwaarden.

Naast de schofterig hoge transactiekosten en het gebrek aan coulance kan mijn broer de komende 21 dagen ook niet bij het geld omdat dit door Paypal wordt vasthouden.

Ik vind het onvoorstelbaar dat deze keet nog niet failliet is. Hoewel ik Paypal al 15 jaar gebruik voor online betalingen heb ik mijn account direct opgezegd. Nooit zal ik hier nog een dienst bij afnemen.

Gewenste Oplossing:

136 euro aan transactiekosten terugstorten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HJensma