Klacht: 13 juni 22019 geld gerestitueerd echter op 29 juni 2019 nog niet ontvangen

op 29 juni 2019 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 8 juni 2019 maakte ik online geld over via Western Union. Ontvanger kon het echter met het MTC nummer niet ophalen. Daarna kreeg ik op 13 juni bericht dat het geld teruggestort was. Dit zou 7 dagen duren, echter op 29 juni nog steeds niets ontvangen. Wanneer ik inlog met het nummer staat er dat het teruggestort is:
De restitutie is verwerkt. Het kan tot 7 werkdagen duren voordat de financiële instelling het geld naar de verzender terugstuurt.
Belabberde communicatie met WU telefonisch onbereikbaar, antwoordmachine er achter. En op mails wordt heel slecht gereageerd. Vorige week is er een ‘zaak’ van gemaakt, en ik wacht nog steeds op mijn geld.

Gewenste Oplossing:

Als het daadwerkelijk teruggestort wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Minie Niks Bakker