Klacht: 12 Witte Fruit of the Loom t-shirts van 100% katoen; v-neck wel betaald niet ontvangen!

op 28 maart 2013 over Groupdeal in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26 januari heb ik 12 t-shirts besteld en betaald. 12 dagen na afloop van de deal zouden de shirts worden verzonden. Tot op heden hebben wij nog geen shirts mogen ontvangen. Op de eerste mail die ik heb verstuurd naar Dealco kreeg ik excuses aangeboden en ze zouden contact met de leverancier opnemen, positief vond ik. Alleen op verdere mails die ik verstuurde ook naar Groupdeal met de vraag of en wanneer de levering zou plaatsvinden heb ik zelfs geen reactie meer terug ontvangen……

Gewenste Oplossing:

Er is geen oplossing aan mij aangeboden, niet tevreden dus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupdeal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupdeal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupdeal

Heeft op 04 april 2013 om 11:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer / mevrouw,

Erg vervelend om te horen.

Graag komen wij met u in contact via: [email protected]

Vriendelijke groet,

Het GroupDeal Team
www.groupdeal.nl

Alle klachten die gemeld zijn door mirmar20