Klacht: 1 jaar over datum

op 14 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte jumbo

Gister heb ik met mijn oma van mijn zakgeld m&ms gekocht die heb ik wel gegeten maar na dat hij op was dacht ik wat staat er allemaal op en toen ik de datum zag ben ik naar mama gegaan en gezegd dat hij al een jaar over dat is krijg ik er iets voor terug of mijn geld ? Dit is gebeurt bij jumbo aan de vrijheidslaan delft
Bedankt voor u aandacht

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld of er iets anders voor terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door amanda de bruin