Klacht: 0900 nummer politie

op 25 december 2017 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

lyca is gevaarlijk bezig. wanneer je de politie wilt bellen blijkt dit onmogelijk te zijn. lyca dwingt mij iemand vanuit de reling naar beneden te donderen dit kan niet!!!!! ik probeer al weken de politie te bellen met het 0900 nummer naar aanleiding van geluidsoverlast gedurende de nacht. echter lukt dit niet. gisteren rond 3:00uur nog altijd geluidsoverlast ik zag zwart voor me ogen en belde 112 daar kwam helemaal de waanzin. ja je mag niet bellen!!!!! allemaal dankzij lyca!!!beseffen jullie niet dat dit zeer gevaarlijk is? moet ik dan echt naar boven lipen? en de persoon in kwestie naar beneden gooien?

Gewenste Oplossing:

als ik gewoon kan bellen naar 0900!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lyca mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lyca mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sammalies