Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Tijdslijn

Overname door F4F

Klacht van op 27 januari 2015 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Beste, Mijn vriendin en ik dachten een goede sportschool gevonden te hebben in Leidsche Rijn, namelijk Health Works Fitness. Wij hebben deze sportschool voornamelijk uitgezocht op de relaxte sfeer. Geen patsers, vervelende jongeren en schuttingtaal dus. Na twee maanden werd Health Works... Lees meer

Opzegging

Klacht van op 25 januari 2015 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Per 1 oktober 2014 heb ik mijn lidmaatschap bij f4f opgezegd ivm verhuizing naar het buitenland. Tot op heden hebben zij het niet verwerkt en alsnog geïncasseerd. ik ben genoodzaakt geweest om de incasso van f4f te blokkeren en al... Lees meer