Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Tijdslijn

pasje

Klacht van op 30 september 2014 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

In januari 2014 lidmaatschap opgezegd. Krijg ik in augustus een brief dat er een betalingsachterstand is. Dit bleek te gaan om het bezit van het pasje. Hier heb ik nooit een brief van gehad dat ik achter liep met betalen.... Lees meer

Mijn lidmaatschap is per 13 maart 2014 beeindigd. Waarna ik terug betaling zou ontvangen van resterend betaald bedrag. 25 augustus 2014 telefonisch contact gehad toezegging binnen 14 dagen 197,50 euro op mijn rekening. 10 sept. 2014 telefonisch contact, eerst wordt gezegd het geld... Lees meer