Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

85% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 van 2 Sportclub/-school

85%
141 klachten gemeld
16 openstaande klachten
4 klachten in behandeling
121 klachten opgelost
3.8 /10
69 stemmen
69

Tijdslijn

abbonement 21-11-2017 stopgezet

Klacht van op 16 februari 2018 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Goedemiddag, Ik heb 08-01-2018 fitforfree een mail gestuurd met erin de volgende informatie over mijn opzegging. Aangezien ik 21-11-2017 mijn abbonement dezelfde eerste sportdag heb laten stoppen werd er alleen vermeld dat er een bedrag (12,50 euro) werd afgeschreven van mijn rekening.... Lees meer

Met een aangetekende brief via support@sepastop.eu ,is het lidmaatschap per 24-12-2017 opgezegd, tot op heden geen reactie gehad van fit for free m.b.t de aangetekende brief. Het enigste wat wel via de mail kwam is de vraag of ik mijn abonnement... Lees meer

Jaar abonnement afgesloten, trouw alles betaald ondanks dat er geen gebruik werd gemaakt van hun diensten. vrij vlot na afsluiten jaar abo het abonnement opgezegd, brief ter bevestiging gekregen dus niets aan de hand zou je denken, echter FFF bleef kosten... Lees meer