Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

94% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 van 2 Sportclub/-school

94%
116 klachten gemeld
2 openstaande klachten
4 klachten in behandeling
110 klachten opgelost
4.0 /10
62 stemmen
62

Tijdslijn

Na opzeggen wordt er gewoonweg weer een jaar geincasseerd, na 1 week. Dit terwijl het een maand moet zijn. Geld terug duurt 14 dagen en de medewerker van Fit4Free geeft aan dat het net de belastingdienst is. Incasseren gaat automatisch, terugbetalen automatisch... Lees meer

Ik had een betalingsachterstand, waarna ik langs ben geweest bij een vestiging van Fit For Free. De medewerker op locatie gaf aan, dat als ik het bedrag dan nog betaal, er geen maatregelen getroffen zouden worden. Vervolgens heb ik via... Lees meer

geachte heer/mevrouw Ik heb twee jarige lidmaatschap bij fit for free door mijn medische klachten mag ik niet meer fitnessen dus dat is niet dat ik het niet wilde maar door mijn beperkingen kan ik het niet meer ,daarvoor... Lees meer

Ik ben sinds eind september 2017 lid geworden en een van de redenen was dat ik tot december 2017 gratis kon trainen. Maar tot mijn grootste verbazing is mijn toegang geweigerd wegens een betalingsachterstand, dat is gek ben nog... Lees meer

Ik ben sinds eind september 2017 lid geworden en een van de redenen was dat ik tot december 2017 gratis kon trainen. Maar tot mijn grootste verbazing is mijn toegang geweigerd wegens een betalingsachterstand, dat is gek ben nog... Lees meer

Gen communicatie, moeilijk om op te zeggen.

Klacht van op 21 november 2017 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Fit All Day besloot per 1 juli de zaak over te dragen aan Fit For Free. We kregen eind juli per summiere brief hierover een mededeling. Er wordt in oktober ineens met terugwerkende kracht abonnementsgeld geïncasseerd, zonder te communiceren hierover. Ik... Lees meer