Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

74% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 van 2 Sportclub/-school

74%
214 klachten gemeld
12 openstaande klachten
42 klachten in behandeling
160 klachten opgelost

Tijdslijn

Actie

Klacht van op 16 april 2015 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Geachte heer/mevrouw, op 15 maart heb ik mij ingeschreven voor de actie gratis inschrijven+ gratis sporten t/m 1 mei, dit stond op de site aangegeven. Vervolgens wordt er op 31 maart 2015 10,95 van mijn rekening gehaald. Ik heb hierover gebeld... Lees meer

abonnement

Klacht van op 14 april 2015 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

geachte heer/mevrouw, ik heb mij ingeschreven bij Fitnessclub de kuip van juni 2014 tot 2015 en van heel jaar betaald.155,-e.Deze bedrijf is in november 2014 door FFF over-genomen.En sinds de overname is verkeerd gegaan bij de administratie van FFF.Ik ben... Lees meer

abonnement

Klacht van op 12 april 2015 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Geachte heer/mevrouw, Hierbij wil ik een klacht indienen tegen de wijze waarop Fit For Free met haar betalende leden omgaat. Ik heb met heel veel plezier gesport bij Fitness De Kuip in Rotterdam, totdat deze werd overgenomen door Fit For Free. Voor... Lees meer