Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 van 2 Sportclub/-school

100%
106 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
106 klachten opgelost
4.3 /10
46 stemmen
46

Tijdslijn

Inschrijving

Klacht van op 17 augustus 2017 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Vandaag heb ik me ingeschreven bij Fit for free in Amstelveen. Om 11:00 heb formulier ingevuld en getekend. Daarna ben ik voor een uurtje gaan sporten. Ik was gelijk achter gekomen dat ik verkeerde abonnement had gekozen(onbeperkt sporten voor 1 jaar.... Lees meer

Belangrijk

Klacht van op 26 juli 2017 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Om te beginnen was mijn uitschrijving keurig (volgens de regels) voltooid, nadat ik deze (tevens volgens hun regels) heb ingediend. Dit was gewoon vanuit mijn luie stoel te doen, maar ergens in maart dit jaar nog even voor de zekerheid nagevraagd.... Lees meer