Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

98% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 van 2 Sportclub/-school

98%
94 klachten gemeld
1 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
93 klachten opgelost
5.3 /10
17 stemmen
17

Tijdslijn

Opzegging perikelen

Klacht van op 05 augustus 2016 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Ik heb begin dit jaar 2016 een abonnement afgesloten in Leiderdorp bij Fit4Free, om met mijn (toenmalige) vriendin in het weekeinde te gaan sporten. De relatie is echter uitgegaan en heb nu geen reden meer om in Leiderdorp te gaan sporten. Leiderdorp... Lees meer

Stank

Klacht van op 26 juli 2016 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Beste Sinds januarie ben ik lid van Fit for Free. Ik ben door de medewerker overgehaald om zich in te scchrijven. Het is een leuke club omcte sporten en genoeg faciliteiten en vriendelijk personeel. Echter na 2 keer te wezen sporten... Lees meer

Opzeggen

Klacht van op 21 juli 2016 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Hallo, Ik probeer al meerdere malen, iets te veranderen aan mijn abonnement. Krijg dit echt niet voor elkaar. Krijg steeds een foutmelding op de site. Ik zou graag mijn groepsles abonnenment eraf willen hebben. En nog meer willen veranderen. Wie kan mij hierbij helpen. Lees meer