Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

94% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 van 2 Sportclub/-school

94%
96 klachten gemeld
4 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
91 klachten opgelost
5.6 /10
14 stemmen
14

Tijdslijn

Stank

Klacht van op 26 juli 2016 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Beste Sinds januarie ben ik lid van Fit for Free. Ik ben door de medewerker overgehaald om zich in te scchrijven. Het is een leuke club omcte sporten en genoeg faciliteiten en vriendelijk personeel. Echter na 2 keer te wezen sporten... Lees meer

Opzeggen

Klacht van op 21 juli 2016 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Hallo, Ik probeer al meerdere malen, iets te veranderen aan mijn abonnement. Krijg dit echt niet voor elkaar. Krijg steeds een foutmelding op de site. Ik zou graag mijn groepsles abonnenment eraf willen hebben. En nog meer willen veranderen. Wie kan mij hierbij helpen. Lees meer