Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

97% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 van 2 Sportclub/-school

97%
87 klachten gemeld
0 openstaande klachten
2 klachten in behandeling
85 klachten opgelost

Tijdslijn

Onterechte boete

Klacht van op 12 april 2016 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Bij het afsluiten van mijn contract heb ik specifiek gevraagd of ik later kon afzien van extra mogelijkheden (introductieles voor maken van trainingsschema, yanga water en zonnebank). Er was mij toegezegd dat dit mogelijk was. Ik heb vervolgens geen gebruik... Lees meer

communicatie

Klacht van op 30 maart 2016 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Normaal ben ik niet van de klachten of emails überhaupt. Maar ik ben vandaag, donderdagmiddag om 13.00 uur bij Fit voor Free Mariahoeve met dermate denigrerende toon toegesproken door een van uw medewerkers. Ik kan best wat hebben maar dit... Lees meer

10 consumenten beoordelen de klachtafhandeling door fit for free met een gemiddeld cijfer van 5.6