Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

97% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 van 2 Sportclub/-school

97%
140 klachten gemeld
3 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
136 klachten opgelost
3.6 /10
79 stemmen
79

Tijdslijn

Begin januari heb ik mijn abbonement bij FitforFree opgezegd ivm mijn verhuizing naar het buitenland. Alles is volgens procedure gegaan, ik heb het pasje ingeleverd en daar een notitie van laten maken in het filiaal. Echter wordt er nu sinds... Lees meer

Sinds oktober 2017 een hernia en niet kunnen sporten. Ben nog steeds aan het revalideren. Midden februari opgezegd, bij de opzegging ook aangegeven dat ik een medische verklaring heb. Voor mijn opzegging werd geen reden gevraagd, heb zelf aangegeven dat... Lees meer