Klacht: Zynga poker oneerlijke praktijken

op 01 augustus 2017 over Zynga in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik heb net een tornooi op zynga afgewerkt.
Op een gegeven moment ga ik all in tegen een andere speler, en deze heeft de hand 7 3. Normaal gezien moet ik deze hand winnen, maar wat geeft Zynga aan ?? De tegenspeler had zogezegd een straat, wat ik sterk in twijfel trek. De kaarten worden ook zodanig snel verwijderd, dat er geen tijd is om de gespeelde hand goed te controleren.
Wat ik ook al zeer lang weet, is dar zynga niet zuiver op de graad is. Alles draait enkel en alleen om geld, waarmee ik bedoel, spelers zo snel mogelijk alle gratis chips ontfutselen zodat ze verplicht worden om nieuwe chips te kopen. Dit tornooi werd ik 2de, en heeft me 13.5 miljoen chips gekost. Als ik het tornooi had gewonnen was dit 22 miljoen. Zynga ? Waar is uw eerlijkheid ?? Inderdaad, soms zeer ver te zoeken.

Gewenste Oplossing:

Als ze 13,5 miljoen extra chips op mijn account plaatsen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zynga

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zynga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dhr. Nico Vanhaelen