Klachten over Zwarte Kip Advocaat

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Zwarte Kip Advocaat in de categorie Voedingsmiddelen en dranken. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

Statistieken van Zwarte Kip Advocaat in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

8 klachten gemeld
3.7 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

Onze ervaring met Zwarte Kip advocaat (wij zijn 70 +) is dat je het de fles uit moet schudden/kloppen, zo dik. Tijdens etentje met vrienden wilden we ons toetje versieren met o.a. advocaat. Mijn man lekker geschud, liep zo hard... Lees meer

Mijn man heeft 2 flessen zwarte kip gewonnen. Helemaal blij want ik hou er van. Eerste glaasje vond ik al een beetje rul smaken. In de koelkast gezet en toen zag ik dat het erg klonterig is. Erg goed geschut... Lees meer

FLESSENHALS

Klacht van op 19 december 2016 over Zwarte Kip Advocaat in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Als medewerker in een Horecainstelling komt het vaak voor dat men een "advocaatje " bestelt. In mijn geval is dat : Zwarte Kip advocaat, maar: De flessenhals is zo smal dat het mij en mijn medewerkers... Lees meer