Klacht: zwart beeld

op 13 september 2018 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op mijn Macbook op safari probeer ik Videoland te bekijken maar dat werkt niet. Hij doet het prima tot ik mijn filmserie wil kijken en dan blijft die op zwart beeld en speelt die niet af. Het balkje is er wel en hij loopt niet vast want ik kan op lay en stop klikken, het volume bepalen en zie de titel als ik met mijn muis beweeg. Maar hij speelt gewoon niet af. Wanneer ik hem van tijd verander bv. op 30 seconden al zie je dat die moet laden (Buffering…) maar hij blijft daar dan op.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik videoland op mijn laptop kan afspelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daphnewestra