Klacht: zware shag,kornet van ah

op 05 oktober 2016 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik koop altijd een slof zware kornet bij AH.Het is me nu 2x overkomen dat er 2x 5 pakken niet dicht geshield zijn ,het is dan zo droog dat ik zeker 20 gram kan weggooien,dat vind ik op de 50 gram pakjes erg veel,wat moet ik hier mee aan,ik wil geen andermerk ,want deze vind ik lekker.

Gewenste Oplossing:

Als de pakjes goed dicht zitten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aty