Klacht: Zware ruba 50 gr zeer veel takken(groot)

op 05 september 2018 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heren dames,hierbij leg ik bij u de klacht neer van zeer grote takken(zie foto)die groter zijn dan het vloei papier lang dit hebben we de afgelopen 2 weken meerdermaals wij zijn stevige shag rokers(8-9)builen van 50 gr in de week,ik ben dit niet gewend van ruba,waar naar ik ben overgestapt 3 jaar geleden ipv van nelle die voor ons te scherp is,wij hopen wel dat er iets met deze klacht word gedaan en dat verbetering van kwaliteit shag erop vooruit gaat.mvg hpw mettler

Gewenste Oplossing:

Zoals in bericht vermeld staat voor verbetering vatbaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Henk en gerda mettler