Klacht: Zwaar gebruikt en beschadigde elektrische step ontvangen.

op 22 mei 2021 over Helliot-bikes.eu in de categorie Internetshops - Fietsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Je besteld een nieuwe elektrische step.
Komt het zwaar beschadigd en gebruikt binnen. Op de meter kun je zien dat het ding al 5300 km gelopen heeft. Van alles was kapot.
Modder zat nog in de spatborden.
Hun gemaild. Moest aftekenbon van ontvangst doorsturen en meteen step terug sturen. Gezien het door post.nl bij mij afgeleverd is heb ik alleen die aftekening via de post.nl app. Dit was niet voldoende kunnen ze niks mee.
Terug sturen heb ik niet gedaan gezien ik ook al klachten heb gelezen dat klanten iets terug sturen en nooit meer wat horen. Absoluut een niet te vertrouwen bedrijf!! Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Koop hier nooit wat!!!!!

Gewenste Oplossing:

Misschien 2/3e geld terug storten gezien het zwaar gebruikt is en je dus genaaid wordt bij het leven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Helliot-bikes.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Helliot-bikes.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dignamite Media