Klacht: zolen laten spontaan los

op 15 september 2016 over Lowa in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De hoge leder wandelschoenen van LOWA die ik heb is maar weinig mee gelopen schoenen zijn als nieuw. Na een wandeling vielen beide zolen spontaan uit elkaar. Ik ben naar een schoenen reparateur geweest. De reparateur zij dit een bekende klacht is het schuim laat los van zool plakken werkt niet en nieuwe zolen kosten 85 euro. Ik lees dat veel mensen die klacht hebben. Wandelschoenen van 185 euro mag je toch verwachten dat ze gewoon goed zijn.

Gewenste Oplossing:

vernieuwen van zolen of compensatie voor nieuwe schoenen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lowa

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lowa nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hallie57