Klacht: Ziengs lutser jaarprijs 2012

op 26 december 2012 over Ziengs in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In Januari voor 120,= (van 140,- afgesprijsde) ECCO damesschoenen gekocht. Nauwelijks op gelopen en eind oktober ermee terug omdat naast de stiknaad van de rits het leer scheurt. Ik krijg een tegoedbon van 20,= als ik nieuwe schoenen in die vestiging koop maar ik heb toch gewoon garantie? Ik wordt telkens weer afgescheept met hetzelfde verhaal. Vestiging schriftelijk in gebreke gesteld maar geen (schriftelijke) reactie terug. Wel een manager die telefonisch waarschijnlijk hetzelfde verhaal gaat afsteken…

Gewenste Oplossing:

Duidelijkheid over garantie. Met schoenen van die prijs, en bijbehorend kwaliteit, behoor ik gewoon een nieuw paar te krijgen, reparatie of anders een vrij te besteden geldbedrag. En geen 'tegoedbon' voor 20 euro....

Alle klachten die gemeld zijn door Ewa Eliveld -Kaminska