Klachten over Ziekenhuis den haag MCH

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Ziekenhuis den haag MCH in de categorie Ziekenhuizen. Bovenaan deze pagina staat het... Lees meer >

Statistieken van Ziekenhuis den haag MCH in de categorie Ziekenhuizen

0 klachten gemeld
2.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Medewerker niet hulpzaam

Klacht van op 03 september 2017 over Ziekenhuis den haag MCH in de categorie Ziekenhuizen

Ik had gebeld voor me vader die ernistig ziek is en ook bekend is bij het westeinde met oa urineweginfecties, hartkwalen en suikerziekte. Ik kreeg een medewerker aan de lijn die na mij gevoel me niet goed begreep en wou... Lees meer

overplaatsing

Klacht van op 20 februari 2016 over Ziekenhuis den haag MCH in de categorie Ziekenhuizen

mijn vrouw jw de vreede de bruijn is dinsdag 16-2-2016 op genomen voor een lever operatie zou woensdag 17 -2 2016 over geplaats worden in overleg met dokter van der sijp nu 20-2-2016 zou de over plaatsing voor 11... Lees meer