Klacht: Ziek na ontbijten, McDonald’s Barneveld /Terschuur

op 27 augustus 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanochtend circa half 11 bij de McDonald’s te Barneveld ontbeten, twee maal de Mcmuffin eggs and sausage (een keer en nooit weer), vervolgens de Mcmuffin eggs and Bacon (matig) en om het weg te spoelen een grote koffie.
Na een kort uurtje, veel boeren en brandend maagzuur. Kort hierop volgend overgeefsel hoog in de slokdarm.
Ik vind dit niet kunnen, zeker niet vanuit een restaurant keten. Ik heb een ruime 9 euro betaald, wat ik overigens belachelijk prijzig vind, laat staan dat ik hier ziek van ben geworden, zelfs tot nu (13:57).

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag het aankoopbedrag terug willen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan.mul94