Klacht: Ziek door rookworst

op 08 mei 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen vrijdag 2 bio rookworsten gekocht, bij avondeten stukje gegeten, ( 15 min in heet water gelegen) nog geen 5 minuten na eten van worst, kreeg ik ontzettende kramp en buikpijn, kon het toilet nog net op tijd bereiken, heel veel buikpijn en diarree, hele avond buikpijn gehouden en vaak naar toilet, misselijk naar bed afgaan, en vanochtend bij opstaan nog lang geduurd voor ik me een beetje beterder voelde, dank je wel Jumbo, dit is een kwalijke zaak!!! Bedenk me nog wat ik hier mee ga doen , jammergenoeg gisteravond meteen de worsten de kliko ingegooid, bang dat andere huisgenoten er van zouden eten, dus geen foto, maar waren de aanbieding bio rookworsten van jullie,

Gewenste Oplossing:

Een bloemetje zou hier op zijn plaats zijn, vooral geen rookworst weer,

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cobawinter